Monday, December 26, 2011

~~Aktivity cuti~~

assalamualaikum kawan-kawan...
hehe ari nie nak post pasal aktivity cuti hari ini....ari nie 1 umah cuti so kami beramai-ramai megeluarkan kata sepakat untuk pergi mandi laut di batu feringgi...hehe so pagi2 td dah kuar umah trus g sna...best juga la aktivity kami...tp nasib kurang baek ckit bila moto rosak time nak menuju ke sana...tp suma tu hnya semntara sja...pas repear je kami truskan perjlan kami ke sana....
 huhu...tmpat yg dituju adalah di laut berdekatan ngan hard rock hotel...pergh!!!!mmng terbaek la an....time2 cuti nie an...kna plak yg ramai pelancong luar...ops!!!haha jgn pkir bkan-bkan ek kawan-kawan..bassist g mandi je...hahaha
 dah lama x mandy laut an..bila dpat mandy td memang puas sngat-sangat...huhu tp 2 la an...bila mandy laut nie mata merah...mulut lak masin bila terminum air 2...adeh..xtau la nk kata...tp cam mna pown memang awesome la...sblom nak balik 2...bassist ditanam oleh kwan-kwan yg laen..huhu

pegh!!6 pack 2...hahah


bergmbar ngan housemate



heehehe....sempat la gak nak bergmbar...thankq to achu zul n alif yang tolong tnamkan ak la yer..n xlupa gak kpda aiman malek yg menjadi photographer wat sementara...huhhuuuhu..insyaallah kalu ada masa g kita g lagi ek...huhu smpai cnie je la bassist tulis ek..badan pown letih..xabis letih agi nie bermaen ngan air..haha bye2!!!

Thursday, December 22, 2011

~~Sweet Memory~~

Assalamualaikum kawan2!!update ari nie nak tlis pasal g Lawatan smbil belajar di ISMAH BEACH RESORT at MELAKA...huhu...lawatan 2 telah berlangsung pada 28/11 hingga 30/11
   Yang menjadi kenangan terindah apabila dea pown g skli..spa dea 2??huhu..ops!!! pkir2kan la ek...hehe..walaupun skunk ngah sdih sbb perlu berjauhan ngan dea =( =(..tp sblom 2 smpat gak buat kenangan2 yg terindah sblom berjauhan...



                         
 hehehe!!!! akhirnya kawan2 suma dah tau an..siapa didia yang bassist maksudkan 2..hmm!!!semasa di sana sempat la juga beli barang2 yang x seberapa untuk jadikan kenangan sebagai ingatan apabila berjauhan nnti..huhu


hmm!!!!



eh eh cam tertukar je...hehehe...
       

hahaha!!!yg nak wat gelang nie suma idea sidia...bassist cuma ikot je...huhu...bila tgok2 memang xmhal pown bnda nie an...hrap buat kami akan menjadi suatu bnda yg patut dihargai...hehe..jwang plak aih bassist nie..adoi...kami juga sempat gak tukar2 gift semasa disana..sbgai buah tngan la owang katakan dari ... hehehe....

the smuffs nie sidia hadiahkan kpda bassist

bear nie plak bassist yang hadiahkan kat sidia....
  hehe..itu je la yg nak diceritakan update ari nie..huhu..nnti2 kalu ada story baqu..bassist akan update lagi la ek..hehe..harap2 hbngan kami akan kekal walaupun terpaksa berjauhan...n harap sngat2 kawan2 trus berdoa agar kami ttap bersama...(^_^)(^_^)"..terima kasih...bye2!!!!!