Thursday, December 22, 2011

~~Sweet Memory~~

Assalamualaikum kawan2!!update ari nie nak tlis pasal g Lawatan smbil belajar di ISMAH BEACH RESORT at MELAKA...huhu...lawatan 2 telah berlangsung pada 28/11 hingga 30/11
   Yang menjadi kenangan terindah apabila dea pown g skli..spa dea 2??huhu..ops!!! pkir2kan la ek...hehe..walaupun skunk ngah sdih sbb perlu berjauhan ngan dea =( =(..tp sblom 2 smpat gak buat kenangan2 yg terindah sblom berjauhan...



                         
 hehehe!!!! akhirnya kawan2 suma dah tau an..siapa didia yang bassist maksudkan 2..hmm!!!semasa di sana sempat la juga beli barang2 yang x seberapa untuk jadikan kenangan sebagai ingatan apabila berjauhan nnti..huhu


hmm!!!!



eh eh cam tertukar je...hehehe...
       

hahaha!!!yg nak wat gelang nie suma idea sidia...bassist cuma ikot je...huhu...bila tgok2 memang xmhal pown bnda nie an...hrap buat kami akan menjadi suatu bnda yg patut dihargai...hehe..jwang plak aih bassist nie..adoi...kami juga sempat gak tukar2 gift semasa disana..sbgai buah tngan la owang katakan dari ... hehehe....

the smuffs nie sidia hadiahkan kpda bassist

bear nie plak bassist yang hadiahkan kat sidia....
  hehe..itu je la yg nak diceritakan update ari nie..huhu..nnti2 kalu ada story baqu..bassist akan update lagi la ek..hehe..harap2 hbngan kami akan kekal walaupun terpaksa berjauhan...n harap sngat2 kawan2 trus berdoa agar kami ttap bersama...(^_^)(^_^)"..terima kasih...bye2!!!!!

9 comments:

  1. so sweet . sweetnya kpel nie.. untungla leh p bercuti ngn awek .. hehe

    ReplyDelete
  2. oit..owang g lawatan kowt...adoi...
    hehe

    ReplyDelete
  3. wah2 syoklaa dapat berhoneymoon ngan tut kann.. bestnya tgk ampa sweet ja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh nie g kem je la..haha smbil slam minum air

      Delete
  4. hahahahah sweettt nyer dier...peewiiit2!!~^_^

    ReplyDelete
  5. hahaaha...okeh dah bca nie ejan...wahahha...
    like2...semoga kekal ...:)

    ReplyDelete
  6. tika:haha sngal la tika...hah pape pown thank..moga2an kekal slamanye

    nany: jgn sweet2 sgt la..pape pown thankq..erk..ko pown sma..sweet2 gak ngan dea 2

    ReplyDelete